Početna Publikacije Održavanje

Tara 2018

Sledeći ITC seminar je planiran za 01.10.-06.10.2018. Preuzmite program seminara i prijavu za seminar.

Vesti

12.08.2018. Najava seminara na Tari

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 01. do 06. oktobra 2018. na Tari u hotelu "Omorika" održati tradicicionalni informativno instruktivni seminari u organizaciji Istraživačkog i tehnološkog centra. Biće nam zadovoljstvo da uzmete učešće na nekom od seminara čiji detaljan program možete preuzeti OVDE. Prijavu možete izvrsiti faksom ili e-mailom na obrascu koji možete preuzeti OVDE.

Tim eksperata Istraživačkog i tehnološkog centra se raduje susretu i ponovnom druženju.

TUV

Održavanje - IIS prilaz

dr Dragutin Stanivuković, dr Dragutin Zelenović, mr Slobodan Kecojević, mr Ivan Beker, dr Bato Kamberović, dr Rado Maksimović, dr Vladimir Savić, mr Miodrag Šilobad

  iso9001
Knjiga - Održavanje - IIS prilaz - predstavlja rezultat 25-godišnjeg istraživačkog napora i provere u praksi, saradnika Instituta za industrijske sisteme Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Kontinualni teorijski i praktični opus je postao prepoznatljiv - u stručnim krugovima održavalaca poznat kao Novosadska škola održavanja. Prilaz se zasniva na postavkama sistemskih naučnih disciplina - prvenstveno: Teoriji sistema, Teoriji verovatnoće i Teoriji pouzdanosti. Knjiga predstavlja zaokružen prilaz Instituta za industrijske sisteme u ovom vremenskom trenutku.