Početna Publikacije ISO 14000

Tara 2019

Sledeći ITC seminar je planiran za 01.04.-06.04.2019. Preuzmite program seminara i prijavu za seminar.

Vesti

08.02.2019. Najava seminara na Tari

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 01. do 06. aprila 2019. na Tari u hotelu "Omorika" održati tradicicionalni informativno instruktivni seminari u organizaciji Istraživačkog i tehnološkog centra. Biće nam zadovoljstvo da uzmete učešće na nekom od seminara čiji detaljan program možete preuzeti OVDE. Prijavu možete izvrsiti faksom ili e-mailom na obrascu koji možete preuzeti OVDE.

Tim eksperata Istraživačkog i tehnološkog centra se raduje susretu i ponovnom druženju.

TUV

ISO 14000 - Vodič za primenu ISO 14001

mr Miodrag Šilobad

  iso9001
Dva izdanja ove popularne publikacije u jednoj godini dovoljno govore o interesovanju koje vlada za ovaj praktičan priručnik. Drugo izmenjeno i dopunjeno izdanje, osim pregleda svih standarda serije ISO 14000, poseban naglasak i najveći deo publikacije posvećuje praktičnim savetima za odgovor na sve zahteve standarda JUS ISO 14001. Ubedljivo najprodavanija knjiga u našoj zemlji iz ovoga područja. Autor Mr Miodrag Šilobad, međunarodno priznati proverivač sistema upravljanja zaštitom životne sredine prema EARA šemi, je pokušao da na praktičan način, uz mnoštvo ilustracija, konkretnih primera i rešenja, omogući čitaocima da odgovore na svaki od zahteva standarda JUS ISO 14001.
Poseban naglasak je stavljen na korišćenje postojećih elemenata sistema upravljenja kvalitetom usklađenog prema zahtevima standrada JUS ISO 9001/9002. Osnovni cilj autora je postavljanje što jednostavnijeg sistema upravljanja zaštitom životne sredine, sa minimalnim brojem dokumenata i uz maksimalan naglasak na ekonomskoj isplativosti jednog takvog sistema.
Ponesen jednostavnošću i funkcionalnošću sistema upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine u zemljama Zapadne Evrope i SAD, autor je pokušao da svoja iskustva i iskustva svojih saradnika u Istraživačkom i tehnološkom centru prenese širokom čitalačkom krugu.