Početna

Tara 2018

Sledeći ITC seminar je planiran za 26.03-31.03. 2018. Preuzmite program seminara i prijavu za seminar.

TUV

Evropska nedelja kvaliteta u Srbiji
Subject: Evropska nedelja kvaliteta u Srbiji
Send date: 2015-11-16 14:18:55
Issue #: 10
Content:

Konferencija EVROPSKA NEDELJA KVALITETA U SRBIJI

Na Fakultetu tehnickih nauka ce se 19. – 20. novembra odrzati konferencija “Evropska nedelja kvaliteta u Srbiji” u organizaciji Fakulteta tehnickih nauka iz Novog Sada, Jedinstvenog udruzenja Srbije za kvalitet (JUSK), Fonda „Evropski poslovi“ APV, Novi Sad, Informativnog centra za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju (BSQ) i Evropske organizacije za kvalitet (EOQ), Brisel.

Konferencija ce svecano biti otvorena 19. novembra u 10:00 casova u Svecanoj sali Fakulteta tehnickih nauka.

* Moto ovogodisnje nedelje kvaliteta je “Kvalitet – Emocija – Inspiracija “

Tradiocionalno po 12. put, u Novom Sadu se organizuje Evropska nedelja kvaliteta u Srbiji, kao deo manifestacije koja se obelezava u citavoj Evropi, a ciji je osnovni ogranizator Evropska organizacija za kvalitet. Na konferenciji koja se organizuje u Novom Sadu prezentovace se radovi vezani za kvalitet u razlicitim oblastima (industrija, zdravstvo, poljoprivreda). Prema misljenju zirija JUSK-a, bice dodeljena plaketa pojedincu koji je svojim radom i zalaganjem znacajno uticao na razvoj kvaliteta.

Cilj je da se na jednom mestu okupe istrazivaci iz oblasti kvaliteta, ali i osobe iz prakse koje ce cuti, ali i u svojim organizacijama preneti, sta je buduca strategija razvoja kvaliteta. Sa druge strane cuce se i sta privreda i praksa misli o stanju kvaliteta i pravac u kome se treba ici.

Fakultet tehnickih nauka, kao lider u promociji kvaliteta pre svega u obrazovanju, ali ostalim granama privrede u AP Vojvodini ali i Srbiji, je od prvog dana prepoznao znacaj ovakvih manifestacija i po 12. put je suorganizator i domacin ovako znacajne manifestacije, koja je svakako jedan od bitnih faktora napretka i integracije nase zemlje u evropske i svetske tokove.

Detaljan program konferencije možete pronaci na http://www.itcns.rs/media/pdf/enk_2015.pdf